Er was eens...

Vrijdag 26 april 2024

Doe mee met de Ooievaars-verhalenwedstrijd!

Wat leuk! Het ooievaarspaar zit weer op het nest boven op het historische Stadhuis in Gennep. Als je op de Markt staat en je kijkt omhoog dan zie je ze vanzelf! Je kunt ze soms ook horen klepperen. De ooievaars hebben eieren gelegd die inmiddels uitgekomen zijn; wat zijn ze lief, die ooievaarskuikens. Hopelijk worden ze zo groot dat ze na een aantal weken kunnen vliegen. 

WEDSTRIJD

Om te vieren dat er weer kleine ooievaartjes zijn, heeft TOURIST INFO GENNEP  een leuke verhalenwedstrijd bedacht. Uiteraard moeten de verhalen over “De Ooievaar” gaan. Schrijf een mooi verhaal, kort of lang maar in ieder geval op A4-formaat en met maximaal 300 woorden. Je mag er natuurlijk ook een tekening bij doen. Let op: kinderen van elke leeftijd en ook volwassenen mogen meedoen! 

IEDEREEN KAN MEEDOEN

T/m zaterdag 18 mei a.s. kun je je verhaal mailen naar touristinfo@visitgennep.nl of in de brievenbus doen bij de TOURIST INFO in het oude stadhuis (aan de achterzijde). Vergeet niet je naam, leeftijd (voor kinderen) en telefoonnummer erbij te vermelden. Uit alle verhalen zullen in elke leeftijdscategorie de meest mooie, bijzondere of fantasierijke worden uitgekozen door auteur Paul Rongen, o.a. bekend van de Doordenkers in de Maas en Niersbode.

PRIJSUITREIKING

De prijsuitreiking van de Ooievaars-verhalenwedstrijd is direct na het “Ooievaarsringen” bij de TOURIST INFO (datum nog niet bekend). Mocht het ringen niet plaatsvinden dan wordt er een andere dag gekozen. De winnaars worden vooraf gebeld. 

P.S. Je kunt de Gennepse ooievaars met hun kuikens live bekijken op www.visitgennep.nl/ooievaar/ .

Ooievaars-verhalenwedstrijd | lever je verhaal in t/m 18 mei 2024 | Tourist Info Gennep | Markt 1

Skyline